BEL ONS : +33620574386

About Us

TAPIS-TAPISSERIE

AFSARI-KASHANI Babak

15 rue du Plaisir

93400 Saint Ouen; France

Tél: 0033620574386

RCS  43190520700020

 

 

Het bedrijf TAPIS-TAPISSERIES die gespecialiseerd is in de verkoop via internet van tapijten en wandtapijten.

Ons magazijn is gevestigd in Saint Ouen (Frankrijk), in het hart van de
Rommelmarkt.

U kunt komen en zie onze tapijten. Voordat u komt kunt u ons bellen om een afspraak te regelen.

Al drie generaties lang in de maak en tapijt weven in Kashan en Teheran (Iran), Familie Afsari Kashani, gespecialiseerd sinds de late 19e eeuw in de realisatie van de werken van geknoopte tapijten (picturale tapijten) en tapijten speciaal zeer fijn in Kashan (Iran), zoon van Nezam en Mahin, Afsari Kashani, ontwerpers van veel picturale tapijt, kunstenaars in Iran, die veel van de orders uit de regering van hun tijd.

Meer dan 15 jaar ervaring in de restauratie van tapijten en wandtapijten, en meer dan 15 jaar? ervaringen in de handel en de handel van tapijten en wandtapijten.

Duizend antieke tapijten en gebruikt zijn momenteel beschikbaar in ons magazijn in Saint Ouen. Tapijten van alle achtergronden en verschillende tijdperken. Tapijt waarde en authentiek. gewone pil achterkant van tapijten en wandtapijten.

Wij bieden ook tapijten en wandtapijten nieuwe stijlen, omdat we werken met diverse fabrikanten en leveranciers in verschillende landen (Iran, India, Pakistan, Afghanistan en China). Wij accepteren aangepaste orders voor uw interieur en de jouwe.